Voor wie

De opdrachtgevers zijn een mix van particulieren, bedrijven, ontwerpers en interieurarchitecten. 

  • Particulieren die wat door mij willen laten maken hebben over het algemeen ‘een zwak voor’ hout en hebben een voorkeur voor natuurlijke- en duurzame materialen. Ze stellen hoge eisen aan de kwaliteit en de afwerking van het eindproduct en willen een uniek product. Ze besteden meer aandacht aan het interieur van hun huis of werkomgeving dan de gemiddelde Nederlander en zijn bereid het bestedingspatroon hierop af te stemmen.
  • particulieren die in de reguliere meubelhandel niet kunnen slagen of een op maat gemaakt meubel wensen in een moeilijk in te richten ruimte.
  • Een andere doelgroep voor mij zijn bedrijven of instellingen die specifieke interieurobjecten gemaakt willen hebben die niet in de handel verkrijgbaar zijn. Mijn werkplaats is uitstekend uitgerust om prototypes uit te werken en in kleine oplagen te vervaardigen. Voor grotere series werk ik samen met een ander bedrijf en hiervoor kunt u dus ook bij mij terecht.
  • ontwerpers die een prototype willen laten maken, hun product met mij verder willen ontwikkelen of hun ontwerp in productie willen laten nemen.
  • interieurarchitecten die hun ontwerp willen laten uitvoeren.


Voor wie niet?
Voor mensen die op een koopje uit zijn! De meubels uit de showroom van giganten of waarbij de onderdelen in de schappen liggen, worden seriematig in een productielijn vervaardigd. Het is voor mij niet mogelijk om dit soort meubels te kopiëren voor een lagere prijs. (Ik moet het ontwerp opnieuw uitwerken en voor elke handeling mijn machines opnieuw instellen).

Meubelmakerij Kruizinga

H.A. Kruizinga, meubelmaker / fijnhoutbewerker
e-mail: info@HA-Kruizinga.nl
mobiel: 06-41.85.98.98

Van boom tot meubelstuk

2019 © Meubelmakerij Kruizinga
KvK: 34135332 Amsterdam