Barblad

barblad

De opdrachtgever wilde een barblad op het bestaande scheidingsmuurtje tussen de keuken en de huiskamer.  Hij stuurde mij wat foto’s van de keuken, het muurtje en het  interieur.

Ik wilde er graag wat meer van maken dan alleen een blad en kon mijn inspiratie halen uit de notenhouten tafel met mooie accenten aan de zijden en de kopse kanten.  Ik verwerkte het idee van de natuurlijke rondingen ook in het blad en besloot de speels afgezaagde planken bij het tafelblad ook toe te passen als plankjes onder het barblad. Doordat hier lange planken zijn gebruikt was het mogelijk om de tekening van de houtnerf door te laten lopen in het verticale deel.

Met dit blad kon ik de klant tevreden maken, getuige de recensie die hij op internet achterliet:

“Herman is een absolute vakman. Hij heeft voor ons een mooi barblad gemaakt van notenhout dat perfect in ons interieur past. Gedurende het hele proces was hij zeer professioneel, geduldig en ondersteunend. Het design wordt in overleg vorm gegeven en gevisualiseerd met tekeningen en maquettes. Na overeenkomst over de materialen werden we altijd op de hoogte gehouden van de voortgang met foto’s en updates per e-mail.

Ook de plaatsing is netjes verzorgd, zonder enige rommel of verder werk voor de klant.

Absolute aanrader als je op zoek bent naar iemand die meubilair naar wens voor je maakt. We zullen in de toekomst zeker nog eens aan zijn deur kloppen.”

Materiaal & Afwerking

  • Amerikaans noten
  • oliefinish

Formaat

  • 245x25x110cm (lxbxh)

Ontwerp

  • Herman Kruizinga