Reviews

Geweldige samenwerking met Herman. Wij hadden een groot tafelblad waar we een kleinere tafel van wilden maken. Herman is een echte vakman, hij weet veel van de karakteristieken van hout en houtsoorten, denkt mee over gevolgen van ontwerp keuzes, is creatief en houdt ervan om net even iets anders maken dan je standaard overal ziet. We zijn ontzettend blij met onze prachtige tafel en hebben nu een uniek design object in ons nieuwe huis.


Herman heeft voor ons een prachtige grote salontafel gemaakt. We hebben Herman leren kennen als een echte vakman, met veel oog voor detail. Hij werkt zeer precies en is een perfectionist. De tafel is nagemaakt van een aantal foto’s die wij aangeleverd hebben. Hij heeft alles zelf helemaal nagetekend en de maten en verhoudingen berekend. Gedurende het hele proces heeft Herman foto’s en filmpjes voor ons gemaakt zodat we de voortgang konden volgen. De tafel is helemaal geworden zoals we wilden en eigenlijk nog mooier! Herman heeft eer van zijn werk en dat is duidelijk te zien aan het eindprodukt. Echt een vakman die wij zeker aan kunnen raden.”


Dankzij Herman hebben wij een prachtige boekenstandaard in ons huis staan. Dankzij zijn ideeën over het ontwerp is er iets veel beters ontstaan dan ik in eerste instantie voor ogen had. Herman is flexibel in de samenwerking en telkens bereid om met je mee te denken. Het stuk is degelijk en elegant en we gaan er nog veel plezier aan beleven de komende tijd!


Herman is een absolute vakman. Hij heeft voor ons een mooi barblad gemaakt van notenhout dat perfect in ons interieur pas. Gedurende het hele process was hij zeer professioneel, geduldig en ondersteunend. Het design wordt in overleg vorm gegeven en gevisualiseerd met tekeningen en maquettes. Na overeenkomst over de materialen werden we altijd op de hoogte gehouden van de vooruitgang met fotos en updates per e-mail. Ook de plaatsing is netjes verzorgd, zonder enige rommel of verder werk voor de klant. Absolute aanrader als je op zoek bent naar iemand die meubilair naar wens voor je maakt. We zullen in de toekomst zeker nog eens aan zijn deur kloppen.


Het eerste contact dat ik met Herman had was via de mail. Ik had hem gevraagd of hij een tafel volgens mijn ontwerp kon maken. Na enkele mailtjes kreeg ik van hem een offerte dat voldeed aan mijn wensen. Na opdrachtverstrekking kocht hij het hout in dat nodig was voor de tafel. Ik moest erg lachen om de stapel grove halve boomstammen waar hij een tafel van dacht te maken. Nadat Herman een eind gevorderd was met de tafel ben ik gaan kijken. Ik vond het prachtig om te zien hoe hij in staat is om van grof hout een fijn gevormde tafel weet te maken. Vakmanschap heet dat. Het resultaat is een charmant gevormde tafel, gemaakt van prachtig hout en van een degelijke kwaliteit. Een pronkstuk in de woonkamer en een tafel voor het leven!”


“Herman heeft voor mij een audiomeubel gemaakt van essenhout . Prachtig mooi geworden en ik geniet er nog elke dag van!
Aanrader!!! “


“In een leuk interactief proces tot een mooie room divider gekomen.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit